Το τελευταίο εργένικο πάρτυ

Το bachelor πάρτι είναι μια ιστορική παράδοση, όπου οι καλύτεροι φίλοι του γαμπρού, τον έβγαζαν έξω τη τελευταία νύχτα της εργένικης ζωής του, δίνοντάς του την ευκαιρία να ηρεμήσει από τις προετοιμασίες του γάμου και να αποκτήσει ένταση και ενέργεια, έτσι ώστε να διασκεδάσει και να απολαύσει την ημέρα του γάμου του.

Με τα χρόνια τα πράγματα εξισώνονται, και αποκτά και η νύφη τέτοιου είδους διασκέδαση, το bachelorette πάρτι. Και το bachelor, και το bachelorette πάρτι δηλώνουν το τέλος της εργένικης ζωής για τους μελλόνυμφους, όπου για το γαμπρό, τα κανονίζουν όλα τα φιλαράκια του (ανδροπαρέα), και για τη νύφη, οι καλύτερες φίλες της (γυναικοπαρέα).

Τα bachelor πάρτι είχαν μια μακροχρόνια φήμη, ως η νύχτα της ακολασίας, της κραιπάλης και του ποτού μέχρι τελικής πτώσης. Και ορισμένες φορές, ήταν η αιτία της διάλυσης του γάμου. Ευτυχώς, οι καιροί άλλαξαν. Σήμερα, οι γαμπροί επιλέγουν πιο ευπρεπείς εορτασμούς. Μεταξύ αυτών των “εναλλακτικών εορτασμών”, είναι εκδρομές και ψάρεμα τα σαββατοκύριακα, η παρακολούθηση ενός αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, ακολουθούμενος από ποτά ή δείπνο στο αγαπημένο σας club ή εστιατόριο, ή ακόμη και ένα ταξίδι για δύο ή τρεις ημέρες, εσωτερικού ή εξωτερικού.

Τυπικά, ο κουμπάρος κανονίζει το πάρτι, αλλά μπορεί να το τακτοποιήσει και ένας στενός συγγενής, ένας καλός φίλος ή ακόμη και ο ίδιος ο γαμπρός.

Τα bachelorette πάρτι περιέχουν και εκείνα μια σειρά επιλογών διασκέδασης. Μία ολόκληρη ημέρα σε ένα spa, ένα σαββατοκύριακο στο αγαπημένο σας θέρετρο, ένα ευχάριστο βράδυ σε ένα κέντρο διασκέδασης, σε ένα εστιατόριο ή σε ένα club. Το γεγονός οργανώνεται από τη καλύτερη φίλη της νύφης ή κάποια συγγενής της.

Τα bachelor και τα bachelorette πάρτι θα πρέπει να οργανώνονται τουλάχιστον μία εβδομάδα, και κατά προτίμηση δύο, πριν από το γάμο.

Μια εξαιρετική ιδέα είναι να κανονίσετε το bachelor και το bachelorette πάρτι το ίδιο βράδυ ή το ίδιο σαββατοκύριακο. Ανησυχείτε λιγότερο για το έτερον ήμισυ, όταν και εσείς διασκεδάζετε και περνάτε ευχάριστα.

 

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
ChatClick here to chat!+

Log in with your credentials

Forgot your details?